Maison Autrique - SOLO François Decamps-

SOLO François Decamps

François Decamps is een Belgische jazzgitarist, arrangeur, componist, producer en leraar.

Hij is een van de muzikanten en stichtende leden van de Jazz Station Big Band, waarvoor hij ook originele composities en arrangementen maakt. François is een veelzijdig muzikant en gebruikt zijn creativiteit in verschillende formaties, van trio tot kwintet.
Deze veelzijdigheid heeft zijn gepassioneerde en innovatieve benadering van hedendaagse jazz gevormd, zowel in zijn instrumentale spel als in zijn composities.
Naast zijn activiteiten als muzikant is François Decamps actief op verschillende artistieke gebieden. Hij verdeelt zijn tijd tussen concerten, opnames, componeren voor het scherm en lesgeven.

Op donderdag 1 februari, als voorbode van het concert van de Jazz Station Big Band in de Jazz Station (20u30), geeft François een solo-optreden in de salons van het Autrique Huis van 19u tot 19u45.
Hij laat de hoogtepunten van de 18-jarige geschiedenis van de Jazz Station Big Band de revue passeren en blikt terug op thematische projecten zoals de hommages aan Thelonius Monk en Charles Mingus. Hij zal ook een aantal originele JSBB-composities ten gehore brengen.
Als je zin hebt, kun je van solo in Schaarbeek naar big band in Sint-Joost, dankzij de recente samenwerking tussen het Jazz Station en het Autrique Huis: "Van kleine naar big band, van Schaarbeek naar Sint-Joost".

Je kunt de concerten afzonderlijk bijwonen of gebruik maken van het combiticket.
Reserveren kan via de website van Jazz Station:

Solo (Autrique Huis)

Big Band (Jazz Station)

Gecombineerd ticket

Event Information

Event Date 07-03-2024

Het Autrique huis

Adres

Haachtsesteenweg 266
1030 Schaarbeek
Belgïe

Openingstijden

Van woensdag tot zondag,
van 12 tot 18 uur
(laatste toegang om 17u30)
Gesloten op feestdagen

Reserveren is niet nodig voor individuele bezoeken.

Tarieven

Volle prijs: 9.00€
Senioren, studenten, werkzoekenden: 6.00€
Kinderen, Schaarbeekse inwoners: 3.00€
Artikel 27: 1.25€ + ticket
ICOM, museumpas, Brussels Card, Art Nouveau Pass: gratis