Concert Antynomy

Men kan zich makkelijk de muziek van Antynomy voorstellen in een film. Wellicht omdat de trip hop haar auteurs al van heel jong begeleidt?. Hun trippy maar ook sterk ritmische melodieën linken ons aan onze emoties. En de blik op onze moed en onze zwakheden, die men in hun teksten terugvindt, heeft ons ook heel wat te vertellen. Dit universum dat gedragen wordt door de stem van antinomy, die zowel laag als schel klinkt, versterkt op die manier de doelbewuste dubbelzinnigheid van bij de oorsprong van deze muziek, net zoals de keuze van de naam van de groep: Antynomy.

Deze initiatiefnemers van de 1+1=3 avonden leiden het publiek in hun live optredens naar onwaarschijnlijke oorden, om zich dan onder te dompelen in een geluidsuniversum waar muziek en andere kunsten samenvloeien. Vandaag gebeurt het onverwachte in het Autrique Huis.

Tussen de geschiedenis van het huis en de moderniteit, ontdekt u deze niet te missen rijzende groep, met zijn tamelijk unieke stijl.

 

Duo : antynomy & avokado
Musiek : trip hop,  rock
Origin : Belgique & New Zealand
Web : http://www.antynomy.com/
Reservatie :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 02 215 66 00. 
Prijs : 10 €
 
 
 
Logo Antynomy
 
 
 

Infos

Date : 2017-08-27
End date : 2017-08-27
Hour : 18:00 to 19:00
événements

Het Autrique huis

Adres

Haachtsesteenweg 266
1030 Schaarbeek
België

Openingstijden

BOEKEN VERPLICHT

BOEK HIER UW TICKET

Woensdag tot zondag,
van 12 tot 18 uur
(Laatste toegang 17:30).

Gesloten tijdens de feestdagen.

 

Prijs

Volwassenen: 7€
Senioren, studenten, werklozen: 5€
Kinderen, inwoners van Schaarbeek: 3€
Artikel 27: 1,25€
ICOM, Museumpassmusées, Brussels Card : 0€